Pyyhenostot – Lisää paksuutta

Pyyhenostot ovat helppo tapa laittaa hitunen lisää paksuutta penikseen.

Pyyhenostot eivät ole yhtä tehokkaita kuin jelkkaaminen, mutta ne ovat helpompia tehdä ja niillä on muitakin positiivisia vaikutuksia: pyyhenostojen seurauksena mopo keulii herkemmin ja erektiot ovat kovempia.

Ohjeet: Näin teet pyyhenostoja

1. Hanki erektio
On ihan sama millä metodilla jömppiksen hankit, katsomalla pornoa tai vatkaamalla meisseliä, kunhan lopputuloksena on kunnon kanki.

2. Laita pyyhe meisselin päälle
Laita pyyhe pikkuveikan päälle. Pyyhkeen on tarkoitus olla sen verran painava, että se painaa pikkuveikkaa alaspäin (mitä enemmän treenaat, sitä painavampaa pyyhettä voit käyttää).

3. Nosta pyyhettä 12 kertaa käyttämättä käsiä
Nosta pyyhettä pelkkää pippeliä käyttämällä, laske se hitaasti takaisin lähtöasentoon ja nosta uudestaan. Toista 12 kertaa. Tämä vaatii keskittymistä! On täysin normaalia, että jöpötys heikkenee tai katoaa sarjan aikana. Kun harjoittelet määrätietoisesti, opit pitämään kovan kangen koko sarjan läpi.

Kun ensimmäinen 12 toiston sarja on valmis, pidä pieni tauko ja toista sarja vielä kaksi kertaa lisää. Teet siis yhteensä 3 kappaletta 12 toiston sarjoja.

Älä tee näin

Älä treenaa liikaa (2 kertaa viikossa korkeintaan)
Vaikka innostuisit pyyhenostoista miten, älä innostu treenaamaan liikaa. Peniksen alueen lihakset ovat pieniä, eivätkä ne ole tottuneet määrätietoiseen harjoitteluun. Tämän takia ne vaativat reippaasti aikaa treeneistä toipumiseen. Tee pyyhenostoja kerran tai korkeintaan kaksi kertaa viikossa.

Älä odota liikoja
Pyyhenostot eivät lisää kalun pituutta, mutta ne voivat lisätä sen paksuutta varsinkin tyven lähettyvillä. Odotukset kannattaa pitää realistisina, paksuutta on luvassa lisää vain vähän.

Vaikutukset

Paksumpi meisseli
Kuten edellä sanottiin, kyrpä saa lisää paksuutta tyven lähettyville, missä kalua nostavat lihakset sijaitsevat.

Ottaa herkemmin eteen
Koska erektioon vaikuttavat lihakset vahvistuvat, alkaa vehje seistä herkemmin.

Vahvemmat erektiot
Vahvemmat lihakset tekevät erektioista kovempia, lörpöttämisen sijaan luvassa on kivikovia seisokkeja.