Jelq – Isompi kalu kotikonstein

Jelq (suomeksi ”jelkkaaminen”) on lypsämistä muistuttava liike, jolla penikseen voi saada lisää pituutta ja paksuutta.

Kukaan ei tiedä kuka jelkkaamisen keksi, mutta se on vähintään satoja vuosia vanha keksintö. Toisin kuin pillerit tai pumput, jelkkaaminen voi toimia oikeasti. Samaan tapaan kuin naiset voivat saada hieman isommat rinnat tietyillä treeneillä, kalukin voi kasvaa määrätietoisella harjoittelulla.

Jelkkaamisen tulokset riippuvat peniksen rakenteesta, mutta normaaliin vehkeeseen saa oikeaoppisella jelkkaamisella sekä pituutta että paksuutta. Välineiksi riittävät omat kädet ja liukuvoide.

Ohjeet: Näin jelkkaat

1. Hanki puolijömppis
Hanki 50% erektio: vehje ei ole ihan lerpallaan, mutta ei myöskään niin kovana että se kelpaisi naimiseen. Pidä myös huolta että kyrpä ei ole jääkylmä vaan lämmin. Esimerkiksi suihkun jälkeen on hyvä jelkkailla.

2. Liukkaria melaan
Dippaa meisseli liukkariin. Mitä enemmän, sen parempi. Seuraavista vaiheista näet miksi liukuvoide tekee eetvarttia.

ok ote3. Ota OK-otteella kiinni peniksen tyvestä
Ota OK/lypsyotteella (ks. kuva) kiinni peniksen tyvestä niin läheltä kehoasi kuin suinkin pystyt.

4. Purista kevyesti ja vedä kättä kohti kyrvän kärkeä
Tarkoitus ei ole puristaa kovaa. Oikea puristusvoima on löysähkö, juuri ja juuri sen verran tiukka että veto ohjaa verta kohti vekottimen kärkeä. Liikettä tehdessä ymmärtänet, miksi hommassa tarvitaan liukuvoidetta.

5. Pysäytä veto ennen terskaa
Pysäytä liike pari senttiä ennen kuin saavutat terskan. Liikettä ei koskaan tehdä terskan yli. Veto tehdään hitaasti, yhden vedon pitäisi kestää n. 2 sekuntia.

6. Vaihda kättä ja toista liike
Vaihda kättä lennossa ja tee uusi lypsy-liike.

7. Tee yhteensä 20 vetoa
10 vetoa per käsi ja valmista tuli.

8. Toista koko hoito 2 kertaa viikossa
Tee koko 20 toiston setti kaksi kertaa viikossa.

Älä tee näin

Älä koskaan jelkkaa täyttää erektiota
Jos vehje on täydessä seisokissa, odottele että kanki laantuu. Täydessä erektiossa olevaa penistä ei pidä koskaan jelkata, jos tämän unohtaa, seuraukset ovat kivuliaat. Aloittelijoilla ongelmaksi voi muodostua, että jelkkaus-liike saa pikkuveikan täyteen iskuun. Jos näin käy, ei muuta kuin odottelemaan että seisokki lörpsähtää takaisin 50% tienoille.

Ei kipua koskaan
Jos homma tuntuu millään tavalla pahalta, teet jotain väärin. Lopeta välittömästi.

Älä jelkkaa liian usein
Jelkkaaminen yli kaksi kertaa viikossa johtaa epämiellyttäviin lopputuloksiin, sillä kenenkään penis ei ole tottunut jelkkaamisen tapaiseen käsittelyyn. Lisäksi penis kasvaa jelkkaamisen seurauksena levossa, ei sen aikana, joten anna vehkeellesi riittävästi aikaa toipua ja kasvaa.

Kuuntele pippeliäsi
Fiilistele miltä pikkuveikka tuntuu. Jos penis vaikuttaa väsyneeltä, olet jelkannut liian kovaa tai liian usein (vaikka olisit jelkannut vain 1-2 kertaa viikossa). On aika pitää tauko.

Älä jelkkaa jos olet alle 20v
Keskenkasvuisten täytyy antaa luontoäidin kasvattaa pippeliä. Jelkkaamisen aika on vasta, kun oma kasvu on loppunut.

Vaikutukset

Lisää pituutta ja paksuutta penikseen
Jelkkaaminen voi tuoda sekä paksuutta ja pituutta penikseen. Se voi myös tuoda vain toistat tai ei kumpaakaan. Onko lopputuloksena isompi penis riippuu tuurista (tai tarkasti ottaen peniksen sisäisestä rakenteesta): joillain kasvua tulee senttejä suuntaansa, joillain vähemmän, joillain ei tapahdu mitään.

Tulokset eivät katoa jos jelkkaamisen lopettaa
Saavutetuista eduista ei luovuta: peniksen koko säilyy suurempana, vaikka jelkkaamisen lopettaisi kokonaan.